Zložljivo električno kolo Xplore

Xplore XP9780 električno zložljivo kolo z lahkim okvirjem iz aluminijeve zlitine je atraktivno oblikovano v obliki sedmice (7) in izredno praktično, saj ga lahko enostavno zložite. Primerno je tako za mestno vožnjo kot tudi za vožnjo v naravi.

Model je zelo priljubljen v navtiki in karavaningu. Zaradi popolne zložljivosti in lahkotnosti je primeren za transport tudi v avtomobilskem prtljažniku. Odlikujejo ga 14-palična kolesa (35.5 cm) in moč motorja 300 W, ki doseže hitrost do 25 km/h. Napaja ga 36-V 10A litij-ionska baterija, ki jo napolnite najkasneje v 6 urah in ima doseg do 55 km.

Električno kolo ima v zadnjem pestu elektromotor z močjo 300 W. Kolo se lahko požene do 25 km/h in ima dovolj energijske zaloge za dobrih 25 prevoženih kilometrov brez pomoči poganjanja. Če poganjamo s pedali in nam pri tem pomaga elektro pogon, se ta razdalja poveča na do 55 kilometrov.

Baterija je skrita v notranjosti okvirja kolesa, katera ima fizični zaklep, lahko pa jo odstranimo in polnimo kot samostojno enoto. Kolo je opremljeno s sprednjo in zadnjo lučjo, zavorno lučjo ter elektronsko hupo, kar bo še bolj prišlo prav pri uporabi v mestih. Xplore Cycle bo prav prišel tistim, ki za pot v službo uporabljajo javni prevoz, a morajo kljub temu del poti narediti peš ali s kolesom. Kolo v ponudbi je v Navtično beli barvi.

Dodatne informacije o kolesu boste našli v naši spletni trgovini.

Inovativno!
Ekipa PAB d.o.o.

Napišite komentar

X